huur onze CARROUSEL


De tapwagen carrousel is nou echt iets voor jou evenement !

Organiseer je een evenement en wil je dat het drankgedeelte de absolute eyecatcher wordt? Onze tapwagen Carrousel is de perfecte oplossing! Met een centraal tapblok en ruimte voor maar liefst 8 personen om soepel te werken, is dit de ideale setting voor een onvergetelijke drinkervaring. 🎉

Kenmerken van Onze carrousel Bar:

  • Centraal Tap blok: Het tap blok in het midden van de ronde bar zorgt voor een vloeiende bediening en een gezellige sfeer.
  • Vier Tapkranen: Geen wachtrijen meer! Tap gelijktijdig vier koude biertjes voor de snelle en efficiënte service.
  • ❄️ Zeer Zware Bierkoeler: Onze tapwagen carrousel is met een zeer zware uitgevoerde bierkoeler en garandeert dat elke druppel perfect gekoeld is voor de ultieme smaakervaring.
  • Snel Opgezet: Deze wagen staat in slechts 5 minuten geheel klaar voor jouw evenement. Gemak en efficiency gegarandeerd!

Veelzijdig Inzetbaar: Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, festival of een intiem feestje thuis – onze ronde bar voegt een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan elke setting.

Reserveer Nu Voor Jouw Specifieke Datum! Wil je de wow-factor toevoegen aan jouw evenement? Reserveer onze tapwagen carrousel nu! Beschikbaarheid is beperkt, dus neem direct contact met ons op.

zie onze rubriek tapwagen standaard voor meer tapwagens

tapwagen carrousel
grote tapwagen huren voor alle evenementen en feesten
tapwagen carrousel
tapwagen huren carrousel
tapwagen carrousel
luxe tapwagen huren met zware koelers dus altijd koud bier