Uw Evenement Verdient de Beste Toiletvoorzieningen!

Bent u bezig met het plannen van een bruiloft, feestje, of een ander evenement? Zorg ervoor dat uw gasten comfortabel kunnen genieten zonder zich zorgen te maken over sanitaire voorzieningen. Bij Amsterdam-verhuur hebben we de perfecte oplossing voor u!

Onze Toiletwagens en Units Zijn:

 • Beschikbaar in verschillende maten en specificaties
 • Luxueus uitgerust met moderne faciliteiten
 • Geschikt voor zowel kleine bijeenkomsten als grote evenementen

Wat U Krijgt:

 • een van onze velen toiletwagens , inclusief handenwassen
 • Professionele service van ons toegewijde team

Waarom Kiezen Voor Ons?

 • Betrouwbare en flexibele dienstverlening
 • Aantrekkelijke tarieven en transparante prijzen
 • Persoonlijke aandacht voor uw wensen en behoeften

Geen Riool of Water? Geen Probleem! Ontdek onze speciale oplossingen voor locaties zonder riool of water. GEEN RIOOL / WATER

Reserveer Nu: Bel direct naar 020-6673242 om uw toiletwagen of unit te reserveren! Onze klantenservice staat voor u klaar, 7 dagen per week van 7:00 uur tot 22:00 uur

Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring met de hoogwaardige toiletvoorzieningen van Amsterdam-verhuur!

Feest in Amsterdam

De Pleeboys: Uw Sanitaire Heldenteam voor Evenementen!

 
Bij Amsterdam-verhuur nemen we sanitaire voorzieningen serieus, en daarom presenteren we met trots onze Pleeboys! Deze gemotiveerde mannen staan klaar om uw evenement tot een succes te maken, terwijl ze zorgen voor een vlekkeloze sanitaire ervaring voor uw gasten.

Waarom De Pleeboys?
Schoon en Gezellig:
Onze Pleeboys zijn meer dan alleen toiletreinigers. Ze zijn vriendelijk, hoffelijk en zorgen ervoor dat uw gasten zich welkom voelen bij de toiletvoorzieningen.

Professioneel beheer:
Met de Pleeboys hoeft u zich geen zorgen te maken over de staat van uw toiletwagens. Ze houden alles netjes en schoon, vullen voorraden aan en lossen eventuele problemen snel op.
Kostenbesparend:
Onze service is niet alleen van hoge kwaliteit, maar kan u ook geld besparen. We bieden eerlijke regelingen aan, waarbij de kosten vaak worden gedekt door een kleine bijdrage van uw bezoekers

Laat de Pleeboys uw evenement naar een hoger niveau tillen wat betreft sanitaire voorzieningen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe we uw evenement kunnen verbeteren!

Hieronder ziet u een klein overzicht van onze toiletwagens of units:

Luxe toiletwagen met 8 zittoiletten, 4x handen wassen en handdrogers
Onze toiletwagen met 3x dames, 1x heren zit, en 3 staanplaatsen met 2x handen wassen
Onze toiletwagen met 2x zittoilet 1x handen wassen
Toiletunit met 14 toiletten: zie rubriek “grote toiletunits”
Toiletwagen 13 toiletten geschikt voor veel publiek

Hoge nood? Onze units kunnen grote mensenmassa’s aan!

Bij Amsterdam-verhuur begrijpen we dat grote evenementen grote sanitaire behoeften met zich meebrengen. Daarom bieden onze units de perfecte oplossing, zelfs voor de grootste mensenmassa’s!

Onze units zijn ontworpen om efficiëntie te bieden zonder in te leveren op comfort en hygiëne. Of u nu een festival, concert, of ander grootschalig evenement organiseert, wij hebben de capaciteit om aan al uw sanitaire behoeften te voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw sanitaire voorzieningen te regelen en laat ons u helpen bij het plannen van een naadloos evenement zonder compromissen op het gebied van comfort en hygiëne!”

Ontdek onze uitgebreide selectie sanitaire voorzieningen, perfect afgestemd op de specifieke behoeften van evenementen verjaardagen of feest van elke omvang:

 • Wagen met 2 toiletten en wasbak:
 • Compact en efficiënt, deze wagen is ideaal voor intieme gelegenheden waar ruimte belangrijk is.
 • Wagen met 3 chemische toiletten op aanhanger met handen wassen; geen afvoer nodig:
 • Een milieuvriendelijke mobiele oplossing met chemische toiletten, perfect geschikt voor locaties zonder directe afvoermogelijkheden.
 • Wagen met 3 dames- en 4 herentoiletten, en 2 wastafels:
 • Speciaal ontworpen voor middelgrote evenementen, biedt deze wagen aparte voorzieningen voor dames en heren.
 • Wagen met 3 damestoiletten, 1 herentoilet, 3 urinoirs en 2 wastafels:
 • Een handige mix van voorzieningen, perfect geschikt voor een gevarieerd publiek met extra aandacht voor comfort.
 • Wagen met 4 damestoiletten, 4 herentoiletten en 2 wastafels:
 • Met ruime capaciteit is deze wagen ideaal voor grotere bijeenkomsten, met extra wastafelruimte om een vlotte doorstroom te waarborgen.
 • Wagen met 6 damestoiletten, 3 herentoiletten en 4 urinoirs:
 • Deze wagen is perfect voor diverse evenementen met een aanzienlijk aantal bezoekers, waar een gevarieerd sanitair aanbod nodig is.
 • Wagen met 13 toiletten:
 • Een uitgebreide sanitair oplossing ontworpen voor grootschalige evenementen waar een groot aantal toiletten essentieel is.
 • Wagen met 8 toiletten:
 • Efficiënt en ruimtelijk ontworpen om te voldoen aan de behoeften van middelgrote tot grote groepen.
 • Unit met 8 damestoiletten, 2 herentoiletten (zitplaatsen) en 5 urinoirs:
 • Een gemengde unit die comfortabele zitplaatsen combineert met praktische urinoirs.
 • Unit met 13 toiletten met handenwassen:
 • Een uitgebreide unit met voldoende toiletten en geïntegreerde handen was faciliteiten.
 • Unit met 14 toiletten met handenwassen: Een ruime en complete unit, perfect geschikt voor evenementen met een groot aantal bezoekers. Welke van deze opties past het beste bij uw evenement? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een reservering te maken.

onze uitgebreide toiletwagenservice, waarbij we begrijpen dat het huren van toiletwagens een essentieel onderdeel is van ieder evenement. Organisatie vergt aandacht voor praktische details, en wij zijn hier om die last van uw schouders te nemen.

Bij ons kunt u terecht voor het huren van toiletwagens, waarbij wij u ontzorgen van begin tot eind. Wij verzorgen niet alleen het transport van de toiletwagens, maar ook de installatie ervan op de gewenste locatie. Bovendien voorzien we in de benodigdheden zoals wc-papier en zeep, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Onze toiletten zijn niet alleen hygiënisch, maar ook praktisch en technisch perfect. Wij begrijpen dat de behoeften van verschillende evenementen kunnen variëren, daarom bieden wij toiletwagens in diverse luxe uitvoeringen, beschikbaar in allerlei formaten. Of het nu gaat om intieme bijeenkomsten of grootschalige evenementen, wij hebben de juiste toiletoplossing voor u.

Speciaal voor grote evenementen hebben wij de indrukwekkende ’14 kleppers’. Deze toiletwagen is uitgerust met maar liefst 14 toiletten, waarmee we ervoor zorgen dat zelfs bij een grote bezoekersaantallen, er voldoende sanitaire voorzieningen beschikbaar zijn. Kortom, wij staan garant voor een zorgeloze en luxe toiletervaring voor uw evenement.

Laat ons uw toiletwagenbehoeften regelen, zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw evenement. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw specifieke wensen te bespreken.

Dus of u nu een tuinfeest geeft of een mega evenement wij hebben altijd de oplossing voor u staan. Wilt u meer informatie over onze toiletwagens of toiletunits?

Bel dan naar 020-6673242. Onze medewerkers staan u graag te woord, 7 dagen per week van 7:00 uur tot 22.00 uur. Of vul ons contactformulier in; wij nemen vandaag nog contact met u op.