B&B SATE MASTERS / CATERING SNACKWAGEN
Amsterdam-verhuur is gespecialiseerd in fast-food catering tijdens evenementen. Wij hebben op dit gebied in meer dan 20 jaar een ruime ervaring opgebouwd en we zijn een ervaren partner van diverse evenementen. Onze snackwagens en onze B&B Sate Masters wagens zijn daarom te vinden in heel Nederland op vele evenementen.

Onze B&B Sate Masters behoren tot de beste sate makers van Nederland. Zij bereiden en grillen de beste sate’s met de beste kwaliteit en smaak. Zo staan de bezoekers in lange rijen te wachten om dit spektakel te proeven. Zij staan dan ook op vele evenementen en worden warm aanbevolen door vele chef-koks en meesterslagers.

Evenementen zijn er in vele soorten en maten. Van een meerdaags muziekfestival met 100.000 bezoekers tot een particulier feest met 100 gasten. Het verzorgen van de catering voor zo veel verschillende evenementen vereist een zeer hoge mate van flexibiliteit. Wij zijn daarom samen met ons personeel flexibel inzetbaar, om elk evenement de capaciteit en sfeer te bieden die nodig is. Mocht u naast frites en snacks ook nog een ander product willen aanbieden op uw evenement, dan kunnen wij dit voor u regelen.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op! Wij staan u graag te woord.