Onze ruime toiletwagens bieden comfort en gemak voor evenementen van elke omvang. Ontdek nu onze grote toiletwagens en verzeker uzelf van hoogwaardige sanitaire voorzieningen voor uw gasten.

.

Onze 13-Klepper Mobiel: Luxe en Efficiëntie Gecombineerd

Onze 13-Klepper Mobiel is dé ster van ons assortiment, ontworpen om te schitteren op grote evenementen waar snelheid, luxe en efficiëntie van cruciaal belang zijn. Met 9 superluxe uitgevoerde toiletten en 4 urinoirs bieden we een volledige sanitaire oplossing voor zowel mannen als vrouwen.

grote toiletwagen huren
geschikt voor elke gelegenheid
grote toiletwagen huren

Kenmerken van Onze 13-Klepper Mobiel:

  • Slimme Indeling: Met 6 toiletten voor vrouwen aan de ene kant en 3 vaste herentoiletten plus 4 urinoirs aan de andere kant, bieden we een evenwichtige verdeling om aan de behoeften van alle gebruikers te voldoen.
  • Luxe Handenwasfaciliteiten: Aan de kopse kant bevinden zich 4 luxe wasbakken, compleet met spiegels en handdrogers. Hier kunnen gebruikers hun handen wassen in een comfortabele en stijlvolle omgeving.
  • Snelle Doorstroming: Onze mobiele unit is ontworpen voor grote evenementen, met een lay-out die zorgt voor een vlotte doorstroming van gebruikers. Geen lange wachtrijen meer!
  • Flexibel en Schaalbaar: Onze mobiele unit kan moeiteloos worden gekoppeld aan andere toiletwagens of units, waardoor we de capaciteit kunnen aanpassen aan de specifieke behoeften van uw evenement.
  • Winterbestendig: Voorzien van verwarming, kan onze mobiele unit het hele jaar door worden ingezet, zelfs tijdens de koudste wintermaanden.
  • Afmetingen en Stroomvoorziening: Onze 13-Klepper Mobiel heeft een lengte van 570 cm en een breedte van 240 cm. Met een stroomvereiste van 220 volt is hij eenvoudig aan te sluiten op standaard stopcontacten.
grote toiletwagen huren
luxe toiletwagen met veel comfort en ruimte