Bij het organiseren van evenementen komen veel praktische zaken kijken. Het huren van toiletten is misschien wel één van de belangrijkste zaken om goed geregeld te hebben. Uw bezoekers willen tegenwoordig niet meer op een dixi, nee die tijd is praktisch voorbij. De mensen willen niet kunnen zien wat er in de bak zit van hun voorganger(ster). In deze tijd moet het schoon en vooral hygiënisch zijn, maar ook ruim en een beetje luxe, eigenlijk zoals thuis. En dat zijn onze toiletwagens en onze 13 kleppers! De 13 klepper is een toilet unit die overal geplaatst kan worden en is uitgevoerd met hangende toiletten, led verlichting, jumbo wc rollen, ruime toiletruimte, spiegels etc. Is er geen riool? Dat is geen probleem! Neem contact met ons op voor meer informatie, of bel rechtstreeks: 020-6673242.

Onze 13 klepper mobiel is ons parade paartje. met maar liefst 9 super luxe uitgevoerde toiletten en 4 urinoirs waardoor de mannen super snel hun plasje kunnen doen. De indeling is 6 vrouwen toiletten en aan de andere kant 3 vaste heren en 4 urinoirs; aan de kopse kant zitten 4 luxe wasbakken voor het wassen van de handen, uitgevoerd met spiegels en handdrogers. De wagen is speciaal gemaakt voor grote evenementen waardoor er een snelle doorstroming is. Ook kunnen er meerdere toiletwagens of units gekoppeld worden. De wagen is ook voorzien van verwarming en is in de wintermaanden gewoon inzetbaar.

  • Ook hebben wij een 14 klepper, deze unit is voorzien van 14 zittoiletten, verdeeld aan de linkerzijde 7 toiletten en aan de rechterzijde nog eens 7 toiletten. Deze unit is geheel zelfvoorzienend en kan op elke locatie neergezet worden.
  • Voorzieningen die nodig zijn: water, riool en stroom.