wij gaan voor een 10

Bent u op zoek naar inzet, motivatie en doortastende medewerkers voor uw evenement? Amsterdam-verhuur.nl is gespecialiseerd in het verzorgen van grote evenementen. Met ons opgeleide personeel bent u verzekerd van een vlekkeloos verloop van uw evenement.

Ons personeel is beschikbaar voor diverse diensten, waaronder:

  • Toiletpunten
  • Technische dienst
  • Calamiteitenafdeling
  • Bewaking/toezicht

Jaar in, jaar uit zijn wij een graag geziene partner bij vele grote evenementen. Wij bieden talloze mogelijkheden om uw evenement tot een succes te maken.

De Pleeboys: Uw Sanitaire Heldenteam voor Evenementen!


Bij Amsterdam-verhuur nemen we sanitaire voorzieningen serieus, en daarom presenteren we met trots onze Pleeboys! Deze gemotiveerde mannen staan klaar om uw evenement tot een succes te maken, terwijl ze zorgen voor een vlekkeloze sanitaire ervaring voor uw gasten.

Waarom De Pleeboys?
Schoon en Gezellig:
 Onze Pleeboys zijn meer dan alleen toiletreinigers. Ze zijn vriendelijk, hoffelijk en zorgen ervoor dat uw gasten zich welkom voelen bij de toiletvoorzieningen.

Professioneel beheer:
Met de Pleeboys hoeft u zich geen zorgen te maken over de staat van uw toiletwagens. Ze houden alles netjes en schoon, vullen voorraden aan en lossen eventuele problemen snel op.
Kostenbesparend:
Onze service is niet alleen van hoge kwaliteit, maar kan u ook geld besparen. We bieden eerlijke regelingen aan, waarbij de kosten vaak worden gedekt door een kleine bijdrage van uw bezoekers

Laat de Pleeboys uw evenement naar een hoger niveau tillen wat betreft sanitaire voorzieningen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe we uw evenement kunnen verbeteren

Het werkt eenvoudig: wij vragen uw bezoekers om een vast bedrag, waarover we graag met u overleggen. Vervolgens nemen wij alle kosten voor onze rekening, waaronder transport, personeel, verbruiksmaterialen, wc-papier, handdoeken, schoonmaakspullen, enzovoort. Dit model wordt op vele evenementen toegepast en levert niets dan positieve reacties op, ook van de bezoekers. Bij ons vinden ze luxe, schone toiletten en worden ze verwelkomd door vriendelijk personeel.

wij verzorgen alles van A tot Z de pleeboys the plees to bee

Heeft u interesse in deze service? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek.