Bent u op zoek naar inzet en motivatie, en doortastende medewerkers. Amsterdam-verhuur.nl is specialist op het gebied van grote evenementen. Voor het inzetten van ons opgeleid personeel bent u er van verzekerd dat uw evenement op rolletjes loopt.

U kunt ons personeel i huren bij een:
Toiletunit(s)
Snackwagen
Technische dienst
Calamiteitenafdeling
Bewaking/toezicht

Wij zijn geliefd bij vele grote evenementen en worden met open armen ontvangen jaar in en jaar uit. Wij hebben vele mogelijkheden voor u.

Toiletwagen huren met personeel
Op veel evenementen komt het steeds meer voor dat er luxe toiletwagens worden geplaatst, nu moeten deze wagens natuurlijk ook schoongehouden worden tijdens u evenement maar ook is begeleiding van u bezoekers een belangrijk punt. Amsterdam-verhuur doet op veel evenementen het beheer van de toiletwagens, u moet het zien als een extra service voor u bezoekers, onze mensen staan bij de toilet punten en houden een oogje in het zeil en begeleiden de mensen, maar houden ook de toiletruimtes schoon en vullen toiletpapier en handdoeken bij. Een toiletwagen op uw evenement en het kost u praktisch geen geld of zelfs gratis.

U geeft een evenement en wilt de kosten laag houden; dit is bij Amsterdam-verhuur.nl nu mogelijk. Wij plaatsen en sluiten de toiletten voor u aan, leveren personeel voor het schoonhouden en begeleiden van publiek. Als u genoeg bezoekers heeft kan het zo zijn dat het u bijna niets of mogelijk helemaal niets kost.

Het werkt heel simpel:
Wij vragen u bezoekers een x bedrag; hier gaan we met u in overleg. Vervolgens zullen wij alle kosten van toiletten, transport, personeel, verbruiksmateriaal, wc-papier, handdoeken, schoonmaakspullen etc. voor onze kosten nemen. Wij doen dit op heel veel evenementen en krijgen alleen maar goede berichten (ook van bezoekers ). Het is voor een bezoeker altijd maar afwachten waar ze terecht komen qua toiletten, maar bij ons komen ze in een echte luxe toilet die super schoon is en de mensen worden ontvangen door gezellige medewerkers.

Heeft u interesse?